Duofit is een kleinschalige, vriendelijke sportschool in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Bij ons zie je dezelfde gezichten en voel je je snel thuis. Met een team van vertrouwde instructeurs, fysio-partners en masseur kun je terecht voor advies en begeleiding op het gebied van training, voeding en leefstijl.


Fysiopraktijk ‘de Meer’ richt zich op reguliere fysiotherapie, osteopathie en manuele therapie en maakt deel uit van het behandel- en kenniscentrum voor RSQ1trainer.


We zijn de laatste 50 jaar eenzijdiger gaan eten en daarnaast is ons voedsel door de intensieve landbouw steeds schraler geworden. Door echt goed naar je voeding te kijken kun je zorgen dat je je beter en gezonder gaat voelen. Gezond betekent: een lichaam met een passend gewicht dat kan doen wat jij wilt.
Om het lichaam en de psyche in balans te krijgen heb je een optimale voeding nodig, regelmatige beweging, voldoende ontspanning en rust.
De Massagewebshop van Frank Piekart is de vaste leverancier van veel materialen die bij deGroot masseert worden gebruikt. Uitstekende producten, goed bereikbaar, zeer betaalbaar en Service met een grote S!